Intresserad?

Kontakta Ulf Birk

Ledig lokal

Kontor, 1200 kvm

Idag är lokalerna utformade som en blandning mellan landskap och mötesrum/kontorsrum. Samtliga rum är jämnt fördelade över lokalytan för närhet till mötesrum oavsett var man befinner sig. Det går utmärkt att ytterligare öppna upp lokalerna för mer landskap i hela eller delar av lokalerna.

Yta:

1200 kvm

Lokal:

Kontor

Om lokalen

Välkomna till Kruthuset! Lokaler som sticker ut och gör skillnad:

• Attraktiva och snygga lokaler för både medarbetare och gäster.
• Gott om tillgängliga bil- och cykelparkeringar.
• Modern ventilation gör att ni kan planera ett effektivt kontor.
• Lokalerna lämpar sig mycket väl för aktivitetsbaserade kontor

Denna stora lokal disponeras på två våningsplan (plan 6 och 7) varav det övre är ett modernt entresolplan med plats för både fokuserat arbete och möten.

Med sin öppna planlösning är lokalen idag utformad som en blandning av landskap och mötesrum/kontor. Samtliga rum är jämnt fördelade över lokalytan för närhet till mötesrum oavsett var man befinner sig. Det går utmärkt att ytterligare öppna upp lokalerna för större landskap i hela eller delar av lokalen, och här kan ni vara med och påverka utformning och materialval.

I Kruthuset har vi en konkurrenskraftig hyresnivå jämfört med de övriga lokalerna i cityområdet och ni kan själva bestämma planlösningen oavsett om ni söker en rumsindelad, öppen eller aktivitetsbaserad lokal.

Kommunikation
Fastigheten är belägen på ca 5 minuters promenadavstånd från Nils Ericson Terminalen som tillsammans med Centralstationen och Drottningtorget är den främsta knutpunkten för kollektivtrafik i Västsverige.

Omgivning
Ca 450 meter till Centralstationen och ytterligare 100 meter till Nordstan!

Service
Längst upp i huset finns vår restaurang för lunch och catering som också kan bokas för event och företagsfester. I anslutning till restaurangen finns fastighetens stora, nyrenoverade takterrass som är tillgänglig för hyresgästerna där ni kan njuta av solen med utsikt över Göteborgs innerstad!
I fastigheten finns även en stor träningssal med innebandyhall, gym samt omklädningsrum tillgängligt för alla hyresgäster. Hyrcyklar och uppställningsplats för sparkcyklar belägna i direkt anslutning till entrén.

Parkering
Gästparkering belägen utanför huset samt besöksparkering till respektive företag i källarplan.
Välordnad parkeringszon för cykel i anslutning till entrén.

Fakta

Lokal

Kontor

Fastighetsskatt

0 kr

Yta

1200 kvm

Skrivbordsplatser

44 st

Övriga arbetsplatser

Ca 70 st

Yta per arbetsplats

ca 10,5 kvm

Inflytt

2023