Intresserad?

Kontakta Ulf Birk

Ledig lokal

Kontor, 2180 kvm

Idag är lokalerna utformade som en blandning mellan landskap och mötesrum/kontorsrum. Samtliga rum är jämnt fördelade över lokalytan för närhet till mötesrum oavsett var man befinner sig. Det går utmärkt att ytterligare öppna upp lokalerna för mer landskap i hela eller delar av lokalerna.

Yta:

2180 kvm

Lokal:

Kontor

Om lokalen

Välkomna till Kruthuset! Lokaler som sticker ut och gör skillnad:

• Attraktiva och snygga lokaler för både medarbetare och gäster.
• Gott om tillgängliga bil- och cykelparkeringar.
• Modern ventilation gör att ni kan planera ett effektivt kontor.
• Lokalerna lämpar sig mycket väl för aktivitetsbaserade kontor

Idag är lokalerna utformade som en blandning av landskap och mötesrum/kontor. Samtliga rum är jämnt fördelade över lokalytan för närhet till mötesrum oavsett var man befinner sig. Det går utmärkt att ytterligare öppna upp lokalerna för större landskap i hela eller delar av lokalerna, här kan ni vara med och påverka utformning och materialval.

I Kruthuset har vi en konkurrenskraftig hyresnivå jämfört med de övriga lokalerna i cityområdet och ni kan själva bestämma planlösningen oavsett om ni söker en rumsindelad, öppen eller aktivitetsbaserad lokal.

Kommunikation
Fastigheten är belägen på ca 5 minuters promenadavstånd från Nils Ericson Terminalen som tillsammans med Centralstationen och Drottningtorget är den främsta knutpunkten för kollektivtrafik i Västsverige.

Omgivning
Ca 450 meter till Centralstationen och ytterligare 100 meter till Nordstan!

Service
Längst upp i huset finns vår restaurang för lunch och catering som också kan bokas för event och företagsfester. I anslutning till restaurangen finns fastighetens stora, nyrenoverade takterrass som är tillgänglig för hyresgästerna där ni kan njuta av solen med utsikt över Göteborgs innerstad!
I fastigheten finns även en stor träningssal med innebandyhall, gym samt omklädningsrum tillgängligt för alla hyresgäster. Hyrcyklar och uppställningsplats för sparkcyklar belägna i direkt anslutning till entrén.

Parkering
Gästparkering belägen utanför huset samt besöksparkering till respektive företag i källarplan.
Välordnad parkeringszon för cykel i anslutning till entrén.

Fakta

Lokal

Kontor

Fastighetsskatt

0 kr

Yta

2180 kvm

Skrivbordsplatser

95 st

Övriga arbetsplatser

97 st

Yta per arbetsplats

ca 11,5 kvm

Inflytt

2023