Välkommen till upplevelsekontoret

Glid in på din elsparkcykel, starta arbetsdagen med ett gympass och gena till espressomaskinen via rutschkanan.

Högst CPK* i hela Göteborg

6,5 meter i takhöjd, flera entresolplan med kombinerade kontorslandskap, mötesrum och lounge-ytor omgärdat av enorma fönsterväggar. Resultatet? En coolhetsfaktor som sticker ut och ger kontoret en New York-känsla mitt i Lilla London.

Med låga kvadratmeterpriser och 0 kr i fastighetsskatt garanterar vi att Kruthuset 17 har högst CPK i hela Göteborg.

*CPK = Coolhet per krona. Ett index som styrs av hur cool en fastighet är i förhållande till vad den kostar att hyra.

6,5 meter i tak. Lokaler att växa i.

I Kruthusets lokaler kan vi garantera att det finns plats för även de mest högtflygande av planer. Med en väl tilltagen takhöjd på 6,5 meter och anpassningsbara kontorsytor är möjligheterna oändliga, och det finns gott om plats att växa och utvecklas på.

Anpassa efter behov. Flexibla kontorslösningar.

Effektiva, öppna layouter eller moderna kontor och mötesrum för hybridmöten och konferens. Här har ni möjligheten att utforma kontoret precis så som ni vill ha det, och behöver ni inspiration och stöttning står våra arkitekter till förfogande.

Stans coolaste kontorslokaler.

I de gamla postsorterings­lokalerna vid Centralstationen kan du uppleva New York-känsla mitt i Lilla London med låga kvadratmeterhyra och 0 kr i fastighetsskatt. Detta gör att lokalerna har en coolhet per krona som inte går att hitta någon annanstans i stan.

Nära till allt. Och allt nära er.

Kruthuset har redan ett extremt centralt läge, och bättre blir det allteftersom den nya stadsdelen Region City växer fram runtom. Dessutom är Kruthuset 17 utrustat med gymanläggning, idrottshall, lunchrestaurang och takterrasser med enastående utsikt.

Hur stort vill just ni ha?

En lokal är sällan särskilt flexibel med sina bestämt avgränsande väggar. Men här kan vi utforma det övre våningsplanet så att det passar just er. Kanske vill ni ha mer effektiv yta eller kanske tvärtom med mer öppna och luftiga zoner där takhöjden är väl över 6 meter.

Låt oss komma med ett förslag och så jobbar vi vidare därifrån.